CHP'de dikkat çeken ziyaretler...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki parti yöneticileri eski il başkanlarını tek tek ziyaret etti.

CHP'de dikkat çeken ziyaretler...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP’de dikkat çeken bir buluşma yaşandı. CHP İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki il yöneticileri partinin eski İl Başkanlarını tek tek ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan CHP İl Başkanı Ümit Özer, “Türkiye’nin birleştirici gücü CHP,  halk için çalışmaya devam ediyor” dedi. 
Özer, şu ifadeleri kullandı: Partimize emek veren, iyi günde kötü günde halkın partisi için mücadeleden geri durmayan kıymetli Başkanlarımızı ziyaret ettik. Ülke ve kent gündemine dair konuştuk, güzel sohbetler ettik. Görüş alışverişinde bulunduk. Değerli katkıları için hepsine teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Bazı Başkanlarımız İl dışında oldukları için şimdilik görüşemedik, ama ilk fırsatta onlarla da bir araya geleceğiz. Türkiye’nin birleştirici gücü CHP,  halk için çalışmaya devam ediyor.
KİMLERİ ZİYARET ETTİLER?
Diğer yandan ziyaret edilen İl Başkanları ise şu şekilde: Sümer Erol, Kemal Nakipoğlu, Ertuğrul Gönenç, Sadık Atilla, İmdat Şimşek, Mehmet Küçüktepe, Enver Özdemir, Mustafa Aslan, Ayhan Gülsoy ve Mehmet Sağıroğlu...