CHP'de devir teslim yapıldı ama sular durulmuyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nde görevden alınan il başkanı Zeki Özkan il binasında görevi Feyzullah Keskin'e devretti. Özkan'ın bugün basın açıklaması yapacağı öğrenilirken, CHP'li Avukat Niyazi Ünalmış, söz konusu basın açıklamasının kesin ihracı gerektiren bir parti suçu olduğunu öne sürdü. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP'de devir teslim yapıldı ama sular durulmuyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde MYK kararı ile görevden alınan Zeki  Özkan ve yönetimi parti binasında düzenlenen törenle görevi İl Başkanlığı’na atanan Feyzullah Keskin’e devretti. CHP İl Başkanlığı’nın sitesinde görev devir teslimi, “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevine Sn. Feyzullah KESKİN atanmıştır. İl Başkanımız görevini bugün itibariyle teslim almıştır. Bugüne kadar görev yapan il yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında hep birlikte canla başla çalışmaya devam edeceğiz” mesajı ile duyuruldu. 

CHP'de devir teslim yapıldı ama sular durulmuyor
CHP İl Başkanlığı’nda görev teslimi yapıldı ancak sular bir türlü durulmuyor. Zeki Özkan’ın bugün Cumhuriyet Meydanı’nda bir basın açıklaması ile karara tepkisini dile getireceği öğrenilirken, CHP’li Avukat Niyazi Ünalmış, sosyal medyadan bir paylaşım yaparak bunun bir parti suçu olduğunu öne sürdü. Bilgilendirme başlığı altında paylaşım yapan Ünalmış, “Bir takım ‘yetkisiz’ kişilerin, genel merkezimizin il başkanı atama kararını hiçe sayarak basın açıklaması yapacağını duyurması ve partilileri genel başkan ve genel merkeze karşı tavır almaya, bu yolla basın önünde partimizi tartışmaya açmaya davet etmesi; partimizin disiplin yönetmeliğinin 15/1-a. Maddesi gereğince “kesin ihracı” gerektirir parti suçudur. Bilgilerinize saygılarımla sunarım.” İfadeleri kullanarak, ilgili tüzük maddelerinin görselini takipçileriyle paylaştı. 

CHP'de devir teslim yapıldı ama sular durulmuyor