CHP'de delege seçiminin galibi konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Melikgazi İlçesi Mahalle delege seçimleri tamamlandı. Mavi liste ile seçimleri kazanan Turak Arık'tan ilk açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'de delege seçiminin galibi konuştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Melikgazi İlçesi Mahalle delege seçimleri, daha önce köy ya da belde statüsünde olan 16 mahallede dün yapılan seçimlerle başlamıştı. 400 delege bulunan Melikgazi’de bugün itibariyle seçimler tamamlandı. Seçimi Turan Arık’ın listesi olan mavi liste 305 delege alarak tamamladı. Seçimi kazanan Arık’tan ilk açıklama geldi. 

Arık açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

“Melikgazi ilçe seçimlerine yönelik süreçte önemli bir aşamayı daha tamamladık. Bu kapsamda sandık başına giderek, iradesine, parti içi demokrasiye sahip çıkan tüm partililerimize, yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca seçimin şeffaf ve tam demokratik olarak tamamlanmasını sağlayan parti meclisi üyelerimize ve hoşgörüyle, sevgiyle, saygıyla sürecin tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Evet, bizler değişim için mavide buluştuk. Bizler Adalet için mavide bir araya geldik.

Bizler daha güçlü bir şekilde mücadele etmek, halkın hakkını, hukukunu, Cumhuriyet'in değerlerini, kazanımlarını savunmak için mavide buluştuk. Atatürk'ün ışığında yol almak için amasız fakatsız mavide bir araya geldik. Bizler, hep birlikte aydınlık günler için mavide buluştuk. Mavi Listeden seçilen 305 delegemiz ve diğer 3 adayımızın listelerinin yanı sıra bağımsız mahalle listeleri ile birlikte seçilen 95 delegemizle süreci tamamladık.

Biz CHP'nin mavisiyiz. Ancak biliriz ki CHP tüm renkleri ile güzel. Hangi renkten olursa olsun, seçilen tüm delegelerimizi kutluyoruz. Hepsinin desteğine talibiz. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte, kimseyi ayırmadan, ayrışmadan, hep bir arada, ülkemiz, halkımız ve partimiz için bu yolu yürümeye devam edeceğiz.
Bu duygu düşüncelerle hafta sonu sandık başına giden oy kullanan, iradesine, demokrasiye, hakkına, hukukuna, partisine, ilkelerine sahip çıkan tüm partililerimi tebrik ediyorum. İlçe Başkanlığı seçimlerinin de yine aynı saygı, sevgi çerçevesinde tüm adaylarımızla demokratik bir şekilde yarışarak, tamamlanacağına inanıyorum." 


CHP'de delege seçiminin galibi konuştu