CHP'de bir aday daha çıktı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri'den bir isim daha Parti Meclisi'ne (PM) bir isim daha adaylığını açıkladı. Doktor Sema Karaoğlu, hafta sonu yapılacak kurultay öncesi adaylığını duyurdu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'de bir aday daha çıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP’de tamamlanan il kongresinin ardından gözler bu kez de olağan kurultaya çevrilmişti. Partide kurultay bu hafta sonu yani  4-5 Kasım tarihleri arasında yapılacak. CHP Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirlecek. Parti Delegeleri bu kez de partinin yönetimini yani genel başkanını ve parti meclisini belirlemek için oy kullanacak. CHP kurultayında bazı önemli değişikliklerin yaşanacağı ifade ediliyor. Buna göre yapılacak tüzük değişikliği ile milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmesi, milletvekillerine dönem sınırı getirilmesi, 60 olan Parti Meclis üye sayısının artırılması gibi değişikliklerde ufukta görülen değişiklikler arasında. Diğer yandan CHP Kayseri’de Parti Meclisi’ne kimlerin aday olacağı da merak konusuydu. Bu konuda ilk olarak Kayseri'de Gonca Yelda Orhan adaylığını açıkladı.

CHP'de bir aday daha çıktı!

İki dönedir Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyesi de olan Orhan, Parti Meclisi’ne yine aday olduğunu duyurmuştu. CHP'de bir isim daha 'adayım' dedi.

CHP'de bir aday daha çıktı!

Aynı zamanda partinin Kayseri il kurultay delegesi de olan Dr Sema Karağlu, Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Başkanlığı görevini de yürütüyor. Karaoğlu, 31 Mart seçimlerinde CHP'den Melikgazi Belediye Başkan adayı da olmuştu.
İŞTE KARAOĞLU'NUN ADAYLIK OAYLAŞIMI

CHP'de bir aday daha çıktı!