CHP'de bir aday daha çekildi!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 26 Ekim 2024 tarihinde yapılacak Melikgazi İlçe Kongresi öncesinde bir isim daha adaylıktan çekildi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

CHP'de bir aday daha çekildi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Melikgazi İlçe Kongresi için geri sayım devam ederken, ilginç gelişmeler yaşanıyor. Hafta içinde daha önce ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan mevcut başkan Serhat Yıldırım, Pembegül Çetinkaya lehine adaylıktan çekildiğini duyururken; bugün de adaylardan Hasan Hüseyin Keskin’in adaylıktan çekilerek delege seçimlerinde listesi kazanan Turan Arık’ı destekleyeceği öğrenildi. 

26 Ekim’de yapılacak kongre öncesi delege seçimlerini kazanarak moral bulan Arık, sosyal medyadan Hasan Hüseyin Keskin’ni kendileriyle hareket ettiğini belirterek, ‘Halkın iktidarını Melikgazi’den kurmak için çıktığımız bu yolda gücümüze güç katan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Melikgazi örgütümüzü daha iyiye daha güzele taşımak amacıyla çıktığı yolda; birlikte çok daha iyisini çok daha güzelini yapacağımıza olan inançla bizimle yol yürüme kararı alan Melikgazi İlçe Başkan adaylarından Sevgili Kardeşim Hasan Hüseyin Keskin’e bize duyduğu güven ve verdiği destek için teşekkür ediyorum. Yarının Melikgazi’sini, Yarının Kayseri’sini, Yarının Türkiye’sini hep beraber kuracağız. Sen ben yok, Cumhuriyet Halk Partisi var. Cumhuriyet Halk Partisi varsa umut var.’ dedi.