CHP'de bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Saadet Partisi ve Demokrat Partisi heyetleri de Kurban Bayramı nedeniyle CHP il başkanlığını ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Haber Merkezi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP'de bayramlaşma
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı nedeniyle CHP’deki bayramlaşma töreni bayramın üçüncü gününde il binasında gerçekleştirildi. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve partililerin katıldığı bayramlaşma töreninde kısa bir selamlama konuşması yapan İl Başkanı Zeki Özkan, “En zor günlerde dahi birbirinden ayrılmayan, birbirinden kopmayan siz saygıdeğer partililerimi gönülden selamlıyorum” dedi.

CHP'de bayramlaşma

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de, bayramların dayanışmanın ve kardeşliğin en üst düzeye çıktığı günler olduğunu ifade ederek, “Çok zor bir süreçten geçtik. İki turlu bir seçim gergin ortamlar, gerginlikler yaşadık. Bu bayram herkesin dinleneceği bir fırsat oldu. İl örgütümüzün düzenlediği bayramlaşma töreninde bir aradayız. Ben ilk defa bir milletvekili olarak bir bayramda sizlerin arasındayım. Bunun gurur ve onurunu yaşıyorum. Unutmayın Ankara’da bir kardeşiniz var. Kapısı hepinize açık…" 
SP ve DP’den CHP’ye bayram ziyareti
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, SP İl Başkanı Baki Coşkun ve parti yöneticileri Kurban Bayramını nedeniyle CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek, bayramlarını tebrik ettiler. 

CHP'de bayramlaşma

Demokrat Parti İl Başkanı Öner Yiğitoğlu da CHP il başkanlığını ziyaret ederek, CHP’lilerle bayramlaştı. 

CHP'de bayramlaşma