CHP binasına '128 Milyar Dolar Nerede?' pankartı indirme operasyonu!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) iktidara yönelik, '128 Milyar Dolar Nerede?' sorusunun yer aldığı ve parti binasına asılan pankart, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince indirildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP binasına '128 Milyar Dolar Nerede?' pankartı indirme operasyonu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pankartın indirilmesine tepki gösteren CHP İl Başkanı Ümit Özer, “Merkez Bankasının kasasını boşaltıp hesap vermeyeceğini düşünenler ‘128 Milyar Dolar Nerede?’ sorusundan rahatsız olup İl Başkanlığımıza asılan pankartın indirilmesi emrini vermişlerdir” dedi.

"BİZ SORMAYA DEVAM EDECEĞİZ: 128 MİLYAR DOLAR NEREDE?"

“Billboardlara, tramvay duraklarına, raketlere 128 Milyar Dolar Nerede? yazımızı girmediniz, İl Başkanlığı binamızdaki afişi hukuka aykırı bir şekilde indirttiniz. O zaman siz billboardlarda, tramvay duraklarında “128 Milyar Doları” ne yaptığınızın cevabını verin” diyen Özer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: İl Başkanı olarak rızaen teslim etmeyeceğimi belirtmem üzerine itfaiye vinci kullanılarak bina dışından “ suç teşkil edip etmediği” incelenmek üzere alınmıştır. Parti binamıza afiş veya pankart asılması anayasal hakkımız olup, söz konusu pankartta suç teşkil eden bir unsur yoktur. Pankartın bu şekilde parti binamızdan alınması hukuka aykırıdır. Siz ne kadar hesap vermeyeceğinizi düşünseniz de biz sormaya devam edeceğiz. 128 Milyar Dolar Nerede?