Cevahir organ nakli bekliyor

Kayserili Cevahir Kirişçi karakteri ile hafızalarda yer tutan ünlü oyuncu organ nakli bekliyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Cevahir organ nakli bekliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili Kirişçi ailesini konu “Geniş Aile” dizisinde canlandırdığı Cevahir Kirişçi rolü ile hafızalarda yer tutan ünlü Oyuncu Ufuk Özkan, organ nakli bekliyor. 3. derece siroz teşhisi konulduğu ve karaciğer nakli olması gerektiği yönünde haberler çıkan Ufuk Özkan, yaşanan gelişmeler üzerine yaptığı açıklamada; “Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bi açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında, kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böle bir niyetim yok, en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim” ifadeleri kullandı. 

Cevahir organ nakli bekliyor
BAKAN KOCA’YA TEŞEKKÜR 
Özkan, sosyal medya hesabından ayrıca geçmiş olsun dileklerini iletenlere ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür ederek, “3 gündür büyüklerim ve küçüklerimden gelen samimi geçmiş olsun dilekleri ve dualar için çok teşekkür ederim. Ayrıca devlet büyüklerimiz, özellikle Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca’ya ve bakanlık mensuplarına hastalığım ile alakalı göstermiş oldukları ilgi ve alaka için minnettarım” mesajını paylaştı. 
KAYSERİ DOĞUMLU SENARİST İLE HAFIZALARA KAZINDI
Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan, Kayseri doğumlu Cüneyt İnay’ın senaryosunu yazdığı “Geniş Aile” dizisinde canlandırdığı Cevahir Kirişçi rolüyle hafızalara kazınmıştı. Sık sık Kayseri’ye göndermeler yapılan dizinin senaryosunu yazan Cüneyt İnan, 1983 yılında Kayseri’de dünyaya geldi. Baba tarafından Uşaklı olan İnay’ın annesinin ise Kayserili olduğu biliniyor. 

Cevahir organ nakli bekliyor