Çetin Arık'ın acı günü!

Kayseri'nin Sarız İlçesi'ne bağlı Altısöğüt Mahallesi'nden emekli Astsubay Süleyman Doğan vefat etti. Cenazeye CHP Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık'ın da katıldı. Doğan'ın, Arık'ın dayısı olduğu öğrenildi. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Çetin Arık'ın acı günü!

CHP Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık'ın acı günü. Arık, dayısını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Arık, dayısı Süleyman Doğan'ı ebediyete uğurladı.

Çetin Arık'ın acı günü!

Cenazeye yoğun katılım sağlandı

Arık, üzüntüsünü, "Kıymetli dayım emekli Astsubay Süleyman Doğan vefat etmiştir. Cenazesini bugün Kayseri ili Sarız İlçesi Altısögüt mahallesinde defin ettik. Cenazemize ve taziyemize katılıp acımızı paylaşan Sarız Kaymakamı Kerem Albayrak'a, Sarız  Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu’na, İlçe Jandarma Komutanı Teğ. Selçuk Şimşek'e, İlçe Müftüsü Ali Osman Uşak’a, Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği Başkanı Ümit Özer’e ve yönetimine, ayrıca tüm eş dost ve akrabalarımıza teşekkür ederim. Tüm sevenlerinin başı sağolsun" ifadeleriyle paylaştı.

Ömer Faruk Eroğlu da katıldı

Belediye Başkanımız Ömer Faruk Eroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi  önceki dönem Kayseri Milletvekilimiz Çetin Arık ve önceki dönem İlçe Başkanlarımızdan İbrahim Konurile birlikte Altısöğüt Mahallemizden hayatını kaybeden J. Emekli Astsubay Süleyman Doğan'ın cenazesine katılım sağladılar. Başkanımız merhuma Allahtan rahmet Doğan ailesinede başsağlığı ve sabırlar diledi.

Çetin Arık'ın acı günü!

Biz de Kayseri Olay Haber olarak, vefat eden Süleyman Doğan'a Allah'tan Rahmet, Çetin Arık ve ailesine de baş sağlığı diliyoruz.