CEO Ertekin, 'Nasıl utanmadan yazabiliyorsunuz'

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sözlerine Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin tepki gösterdi. Ertekin, 'Laik olmayan mutlak bir din devletinin bir bakanı olarak bu satırları nasıl utanmadan yazabiliyorsunuz' dedi. Detaylar Kayseri Olay'da...

CEO Ertekin, 'Nasıl utanmadan yazabiliyorsunuz'

İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sözlerine Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin tepki gösterdi.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katz'a, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. CEO Ertekin, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti laik, demokratik bir hukuk devletidir. 

Yasalarda öngörülen süreler içinde demokratik bir şekilde seçimler yapılır ve “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” düsturu ile halkın iradesi ile seçilen yöneticilerle yönetiliriz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı devlet başkanı olarak seçen Türk seçmeni belediye seçimlerinde CHP’sine daha fazla teveccüh gösterdi. Yani demokratik seçimlerle yöneticilerimizi seçiyoruz.

Şimdi laik olmayan mutlak bir din devletinin bir bakanı olarak bu satırları nasıl utanmadan yazabiliyorsunuz. Laik değilsiniz, demokratik hiç değilsiniz, hukuk devleti hiç değilsiniz, olsanız bunca katliama, soykırıma onurlu bir savcı çıkar sana ve Netenyahu’ya kelepçe vururdu. 

Now get the fuck out of our lives and social media. And don't make our beautiful language dirty by sharing in Turkish" dedi.