CEO Ertekin'den 'indirim' açıklaması

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den dikkat çeken bir indirim açıklaması geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

CEO Ertekin'den 'indirim' açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, tekstil ve beyaz eşya başta olmak üzere tüm sektörleri Cumhuriyet'in 100. yılında büyük indirim kampanyasına destek vermeye çağırmıştı. Geçtiğimiz günlerde açıklamasını yineleyen Bakan Bolat, "Bütün şirketleri, perakende olsun, diğer alanlarda olsun, hizmet sektörlerinde olsun, Cumhuriyet'imizin 100. yılında normalleşmeye, fiyatlardaki köpüğü ortadan kaldırmaya ve halkımızın daha fazla alışveriş yapabilmelerini sağlamak için indirim yapmaya bir kez daha davet ediyoruz" ifadelerine ver vermişti. 

Çağrısına olumlu dönüşler aldığını sosyal medyadan paylaşan Bolat, “İş dünyası kuruluşları, sektörel dernek ve kuruluşlar, federasyonlar, gıda, mobilya, giyim, perakende zincirlerinde indirim çağrılarımıza olum yanıt verildi. Fiyatları takip ediyoruz, önceki fiyatı ve kampanya sonrası fiyatları kontrol ediyoruz. İndirim çağrımıza aldığımız yanıtlar çok olumlu, çeşitli kampanyalar açıklandı.” dedi.CEO Ertekin'den 'indirim' açıklamasıBakanın çağrısına bir yanıtta Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den geldi. Sosyal medya hesabı X’ten bakanın paylaşımını alıntılayan CEO Ertekin, indirim çağrısına 8 farklı sektörde destek vermek istediklerini söyledi. Ertekin, “Sayın bakanım, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile başlattığınız "İndirim Kampanyası!" çağrınıza Erciyes Anadolu Holding olarak Türkiye Ekonomisine hizmet verdiğimiz 8 farklı sektörde destek vereceğimizi belirtmek isteriz. Basta mobilya olmak zere Türkiye'de sektör lideri olduğumuz farklı sektörlerdeki şirketlerimiz ile imkânlarımıza ölçüsünde başlattığınız kampanyaya katılacağımızı duyuruyoruz.” ifadelerini kullandı. CEO Ertekin'den 'indirim' açıklaması