CEO Ertekin'den başsağlığı mesajı!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Diyarbakır ile Mardin arasındaki alanda çıkan anız yangınında hayatını kaybedenler için başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayınladı. Detaylar Kayseri Olay'da

CEO Ertekin'den başsağlığı mesajı!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangınında hayatını kaybedenler için başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayınladı.

CEO Ertekin'den başsağlığı mesajı!

CEO Alpaslan Baki Ertekin, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Diyarbakır'ın Çınar ilçesinin Köksalan mahallesi ve Yazçiçeği köyü ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi Yücebağ ve Yetkinler köylerinde meydana gelen yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

CEO Ertekin'den başsağlığı mesajı!

Diyarbakır ve Mardin arasında anız yangını

Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda dün çıkan, Diyarbakır ve Mardin'in yanı sıra çevre illerden sevk edilen AFAD, Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye, 112 Acil Sağlık ekipleri ile jandarma ekiplerinin ve vatandaşların müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, soğutma çalışmaları sabah saatlerine kadar sürdü. Aanız yangınında 5 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı.

CEO Ertekin'den başsağlığı mesajı!