CEO Ertekin'den aday öğrencilere çağrı!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Erciyes Üniversitemizin aday öğrencilere yaptığı çağrıyı yeniledi. Ertekin, 'Erciyes Anadolu Holding'in 20 üst düzey yöneticisinin 7'si şehrimizin gururu Erciyes Üniversitesi mezunudur' dedi. Detaylar Kayseri Olay'da...

CEO Ertekin'den aday öğrencilere çağrı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 8-9 Haziran'da düzenlenen 3 milyondan fazla adayın beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmış ve sonuçların açıklanmasıyla beraber 3 milyona yakın adayı da tercih heyecanı sarmıştı.

Erciyes Üniversitesi, aday öğrenciler için "Üniversitemizin sunduğu eşsiz imkanlarla tanışmaya ne dersiniz? Başarı dolu bir yolculuğa çıkmak için aday öğrencilerimizi Üniversitemize bekliyoruz." çağrısında bulunmuştu.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Erciyes Üniversitesi'nin bu çağrısını yenileyerek açıklamalarda bulundu. CEO Ertekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Erciyes Üniversitemizin aday öğrencilere çağrısını yinelemek isterim.

İSO 500’de 6 şirketi olan, faaliyet gösterdiği 7 sektörün 5’inde Türkiye’nin en büyük şirketini bünyesinde barındıran ülkemizin en önemli holdinglerinden Erciyes Anadolu Holding’in 20 üst düzey yöneticisinin 7 tanesi şehrimizin gururu Erciyes Üniversitesi mezunudur. Erciyes Üniversitesi mezunları aldıkları kaliteli eğitim ile üretim gücümüze büyük katkı sağlıyorlar. 

Diğer üst yöneticilerimizden 3’ü Boğaziçi Üniversitesi, 3’ü İstanbul Üniversitesi, 1 ODTÜ, 1 İTÜ, 1 Galatasaray, 1 Yıldız Teknik, 1 Karadeniz Teknik, 1 Abant İzzet Baysal, 1 Anadolu Üniversitesi mezunudur."