CEO Ertekin açıkladı: İlk siparişimizi aldık

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, imkansızlıklara rağmen üretmeye çalışan Erciyes Engelliler Kooperatifi ile iş birliklerini başlatan ilk siparişi imzaladığını paylaştı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

CEO Ertekin açıkladı: İlk siparişimizi aldık
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, kooperatiflerle iş birliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda CEO Ertekin, ilk olarak geçtiğimiz ay ‘Kardelen Kadın Kooperatifi’ ile iş birliği yaparak desteklerini dile getirmişti. CEO Ertekin paylaştı: 755 bin liralık ilk siparişi aldık“Geleceğe güvenle bakan toplumların yapı taşı, kadın gücüdür.” Diyen CEO Ertekin, “Gönül ve akıl birliği yapan kadınlarımızın kararlılığıyla her zorluğu yeneceğimize inanıyoruz. Holding şirketlerimizden Doquhome, sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek, öncülüğünde başlatılan Kadın Kooperatiflerine sanayi desteği kapsamında ‘Kardelen Güçlü Kadınlar Kooperatifi’ ile iş birliği yaparak çok güzel ürünler ürettiriyor.

İmkânsızlıklara rağmen üretmekten, yarınları kurmaktan vazgeçmeyen kadınlarımızla el ele çalışmaktan ve onlarla bir projede yer almaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullanmıştı. CEO Ertekin paylaştı: 755 bin liralık ilk siparişi aldıkSadece kadınlara değil engellilere, yaşlılara ve dezavantajlı gruplarla iş birliği yapmak üzere bir başka adım atan Ertekin, ‘Erciyes Engelliler Kooperatifi’ni de yine geçtiğimiz ay ziyaret etmişti. CEO Ertekin paylaştı: 755 bin liralık ilk siparişi aldıkErtekin, “Holding şirketlerimizin tamamını sadece kadın kooperatifleri ile değil yasada tanımlı kadınlar, engelliler, yaşlılar vs tüm dezavantajlı gruplarla iş birliği yapmaları yönünde teşvik ediyoruz. Bugün de sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek, öncülüğünde başlatılan engelli bireylerin işgücüne daha fazla katılmalarını destek kapsamında ‘Erciyes Engelliler Kooperatifi’ni sayın valimiz ve İK koordinatörümüz Murat Aksu Bey ile beraber ziyaret ettik. 

İmkânsızlıklara rağmen üretmeye çalışan engelli kardeşlerimizle başta işçi kıyafetlerimizin ürettirilmesi olmak üzere farklı ürünlerin üretiminde iş birliği yapacağız.” diye konuşmuştu.CEO Ertekin paylaştı: 755 bin liralık ilk siparişi aldıkErtekin konuya ilişkin yeni bir paylaşım daha yaparak iş birliğini başlatan ilk siparişe imza attıklarını ifade etti. Ertekin paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “İmkânsızlıklara rağmen üretmeye çalışan engelli kardeşlerimizle uzun yıllar sürmesini umut ettiğim iş birliğimizi başlatan 755.000 liralık ilk siparişimizi az önce imzaladım. Hayırlı olsun.”