CEO Ertekin açıkladı: Finalist olduk

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, IBIA Yatak Yan Sanayi ve Teknoloji Fuarı'nı ziyaret ederek, holding bünyesinde bulunan firmaların stantlarını da gezdi.

CEO Ertekin açıkladı: Finalist olduk
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’ne ait olan İstanbul Fuar Merkezi’nde IBIA Yatak Yan Sanayi ve Teknoloji Fuarı açıldı. Fuarı Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin de ziyaret etti. 

CEO Ertekin duyurdu: Finalist olduk

CEO Ertekin, fuar ziyaretinde ilk stant ziyaretini holding bünyesinde bulunan Boyteks’e yaptı. Ertekin’in fuardaki durakları sırasıyla, holdingin yay, paket yay ve profil üreten firması Boyçelik, holdingin sünger üreten firması Form Sünger, holdingin satışı tamamlanan ilk şirketi olan ev tekstili markası Doqu Home, fuarda Boyteks standında ürünlerini sergileyen Vellteks ve holdingin mobilya markalarının ana bayilerinden Doru Mobilya’ya ait Doru Tech firmasının standı oldu.

CEO Ertekin duyurdu: Finalist olduk

Firmalar fuarda yeni ürünlerini de sergileme fırsatı bulurken Ertekin, stantlardaki ürünler hakkında bilgiler aldı.

CEO Ertekin duyurdu: Finalist olduk

Holding bünyesinde bulunan Botyeks standında yer alan Biocool ürünü NBF'nin (İngiliz Ulusal Yatak Birliği) düzenlediği The Bed Show'da Yılın Bileşen Ürünü kategorisinde finalist oldu. 

CEO Ertekin duyurdu: Finalist olduk

Ertekin aldıkları üründen büyük gurur duyduklarını ifade ederken, “NBF'nin (İngiliz Ulusal Yatak Birliği) düzenlediği The Bed Show'da Biocool ürünümüzle Yılın Bileşen Ürünü kategorisinde finalist olduk. Aldığımız ödülden büyük gurur duyuyoruz. Sizleri yenilikçi bir gelecek için İBİA fuarında Boyteks standında Biocool ve onlarca inovatif ürünümüzü görmeye davet ediyoruz.” dedi.

CEO Ertekin duyurdu: Finalist olduk