'Çember daralıyor' dedi, WhatsApp yazışmaları paylaştı! Neler oluyor?

Kayseri Şeker Fabrikası eski Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demircan'ın paylaştığı WhatsApp yazışmaları akıllarda soru işaretleri bıraktı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

'Çember daralıyor' dedi, WhatsApp yazışmaları paylaştı! Neler oluyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şeker Fabrikası eski Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demircan, sosyal medyada kimin yazışmalarını paylaştı. Şeker Fabrikası'da tespit ettiği uwülsüzlükler nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyuran ve bu konuda hukuk mücadelesi başlatan Demircan'ın iddiaları dikkat çekti 

Yılbaşı iddiası çok konuşuldu! 

Yılbaşında Şeker Yönetiminin 'lüks menüyle kutlama yapacağını öne süren ve bu yöndeki iddialarının ardından Şeker Yöneticilerinin işçilerle karavana pozu vermesi üzerine Demircan, bu kez de WhatsApp yazışmaları paylaştı.

'Çember daralıyor'  dedi, WhatsApp yazışmaları paylaştı! Neler oluyor?

Şeker'in eski yöneticisi Metin Demircan'ın paylaşımı dikkat çekti ve kentte merak konusu oldu. 

İddialı çıkış: Belgesi olmayan hiçbir şeyi paylaşmadım

'Çember daralıyor'  dedi, WhatsApp yazışmaları paylaştı! Neler oluyor?

"Yaklaşık iki yıldır yolsuzluğu, hırsızlığı, iş bilmemezliği, beceriksizliği vb. benzeri bir çok konuyu dile getirdim. Bu güne kadar belgesi olmayan hiç bir konuyu paylaşmadım" diyen Demircan, 
"Paylaştığım konular ise, savcılığın atadığı müfettiş raporları ile teyit edildi zaten. Etik olmayan konularda paylaşım yapmamaya gayret ettim. Pek çok belgelenemeyecek konuda ise yönetime yakın fakat birbirinden haberi olmayan, bir kaç farklı kişiden teyit almadan kesinlikle paylaşım yapmadım. Geçenlerde etik sınırlarını zorlayan bir yazı olarak, ailecek Balkan turunu, gerekli bulduğum için yazdım. 
Dün ise tekrar, yine gerekli bulduğum, Turhal dağ evindeki yılbaşı gecesi eğlencesini yazdım. Benim yazdıklarımı kale almadıklarını söyleyen yönetim, benim yazdıklarımı yalanlamak için,  işletmede domates, ekmek yiyerek yılbaşı kutladıklarını görüntüleyen paylaşımlarda bulunmuşlar. Direktif verilmiş ki yönetim ve yakın çevresi, güya benim açıkladığım menünün ve dağ evi ziyafetinin asılsız olduğunu göstermek adına, dört koldan foto paylaşma gayretine düşmüşler. Mahçup olucam ama bir gülme geliyor. Arkadaşlar bu kadar komik olmayın. Bu paylaşımlara kimse inanmaz! Size tatavacılık yapan kişiler inanmadığı halde inanmış gibi yapabilirler ama sizi gerizekalı yerine koymuş olurlar. Keşke o düzmece paylaşımlarınızda, yanınızda götürdüğünüz eşlerinizde olsaydı, daha inandırıcı olurdu. Ben olsam o eğlenceyi gizlemez paylaşırdım. Kimse de bir şey diyemezdi. Neticede yapılan harcamaları kendi cebinizden yaptıktan ve faturalandırdıktan sonra, kime ne, ne yediğinizden, ne içtiğinizden? Bu kadar dümen çevirip, domates ekmek fotoları yayınlayarak yalanlamaya kalktığınıza göre, yaptığınızın etik olmadığının sizler de farkındasınız demek. Buna da şükür! Artık etik davranışlarda bulunmadığınızda mahcubiyet duyar hale gelmişsiniz. Bu da güzel bir gelişme. Takdir ettim." ifadelerini kullandı. 

'Çember daralıyor' 

Demircan'ın konuyla ilgili yaptığı WhatsApp yazışmalarına dair paylaşım ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. Yazışmada kendisine bilgi veren kişinin 'Çember iyice daralıyor'  ifadelerini kullanması da dikkat çekti.

İşte Demircan'ın o paylaşımları:

'Çember daralıyor'  dedi, WhatsApp yazışmaları paylaştı! Neler oluyor?

'Çember daralıyor'  dedi, WhatsApp yazışmaları paylaştı! Neler oluyor?'Çember daralıyor'  dedi, WhatsApp yazışmaları paylaştı! Neler oluyor?