'Çanakkale Türküleri' konseri tam not aldı

'Çanakkale Türküleri' konseri tam not aldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü nedeniyle Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Türk Sanat Müziği korosu, Şef Hatice Öztürk yönetiminde Müzikseverlere  “Çanakkale Türküleri” isimli konser programı gerçekleştirdi. Konser yoğun ilgi gördü.  

Kayseri Kültür Merkezinde, Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde çalışmalarını uzun zamandır sürdüren  Türk Sanat Müziği Korosu, Kayserili sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi.

Türk Sanat Müziği severlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere İl Kültür ve Turizm müdürü İsmet Taymuş’ta katıldı.  İl Kültür Müdürü İsmet Taymuş,” İl Kültür Turizm bünyesinde düzenlediğimiz “Çanakkale Türküleri” konseri özel bir konser. Bu vesile ile vatan uğruna şehit olan bütün şehitlerimizi minnetle hürmetle rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı. TSM Korosunda bulunan sanatçılar şehrimizde, sanata olan ilginin artması için çalışmalar yapmaktalar. Bugün ecdadımızı rahmet ve minnetle andığımız “Çanakkale Türküleri”de bu konserlerden bir tanesi ve en anlamlısıydı. Konserin  bu kadar başarılı olmasında emeği geçen, hazırlayan ve katkıları olan koristlerimize ,Türk Sanat Müziği sevenlere ve eğitimci koro şefi Hatice Öztürk’e  teşekkür ediyorum.”dedi. Konser sonrası konseri izleyen vatandaşlar koroyu  ayakta alkışladılar Konser bitiminde İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş Şef Hatice Öztürk'e çiçek takdim etti.

Haber/Fotoğraf: Güler Ruhsar AKTAŞ -