Çalıksoy: Sen, ben değil biz kavgasını vermeye devam edeceğiz!

İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, seçim süreci sonrasına yönelik açıklama yaptı. Çalıksoy, 'Söz konusu çiftçi, işçi, emekli, öğrenci, memur, gençler, kadınlar olunca kararlılıkla, asla geri adım atmadan, yolumuzdan sapmadan talepleri duymayan kulaklara duyurmaya, görmeyen gözlere göstermeyi sürdüreceğiz' dedi.

Çalıksoy: Sen, ben değil biz kavgasını vermeye devam edeceğiz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, seçim sürecinin tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, Pes etmek yok.  İftiralara, yalanlara karşı geri adım atmak, çıktığımız bu yoldan, güneşli, aydınlık yoldan geri dönmek yok. Ülke için, millet için, memleket için gayretle, özveriyle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Çalıksoy: Sen, ben değil biz kavgasını vermeye devam edeceğiz!
'SEN, BEN DEĞİL BİZ KAVGASINI VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ'
14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerin ardından açıklama yapan İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, milletin kararına saygı duyduklarını ifade ederek, "Seçim sürecini geride bıraktık. Milletimiz kararını verdi. Milletin verdiği her karara saygı duyuyoruz. Biz seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrasında da milletin sorunlarına dikkat çekmeye, ülke meselelerinin çözümü için gayret göstermeye, şehrimizin hak ettiği noktaya gelmesi, vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Sen, ben değil biz kavgasını vermeye devam edeceğiz" dedi.
Çalıksoy: Sen, ben değil biz kavgasını vermeye devam edeceğiz!'GAYRETLE, ÖZVERİYLE MEMLEKET İÇİN ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ'
Açıklamasında, "Adil, şeffaf yönetim çağrımızı her alanda dillendirmeye devam edeceğiz" diyen Çalıksoy, şunları söyledi: 
Kırsal ile merkez arasındaki uçurumun ortadan kalkması için mahalle mahalle gezmeye, dert dinlemeye, vatandaşa ses olmaya devam edeceğiz. Vatandaşın sorunlarını gündeme taşımaya, ilgilileri uyarmaya, sorunun çözümü için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz.
Söz konusu çiftçi, işçi, emekli, öğrenci, memur, gençler, kadınlar olunca kararlılıkla, asla geri adım atmadan, yolumuzdan sapmadan talepleri duymayan kulaklara duyurmaya, görmeyen gözlere göstermeyi sürdüreceğiz. Biz her daim hak bildiğimiz ilkelerle ilerlemeye, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yoldan yürümeye, Cumhuriyet'e ve değerlerine her zaman her koşulda sahip çıkmaya devam edeceğiz.
Yanan yüreklerin, haksızlığa uğrayanların acısını paylaşacağız.  Gün gelecek neşeye, sevince de ortak olacağız.  Vatandaşımızı iyi günde kötü günde asla ama asla yalnız bırakmayacağız.  O yüzden asla karamsarlık yok.  Pes etmek yok.  İftiralara, yalanlara karşı geri adım atmak, çıktığımız bu yoldan, güneşli, aydınlık yoldan geri dönmek yok. Ülke için, millet için, memleket için gayretle, özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.