Çalıksoy'dan, 'İmarda adalet' uyarısı!

İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, belediyenin yaptığı imar planı revizyon çalışmalarının vatandaşlar arasında bazı endişeleri beraberinde getirdiğini söyledi.

Çalıksoy'dan, 'İmarda adalet' uyarısı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, belediyenin yaptığı imar planı revizyon çalışmalarının vatandaşlar arasında endişeleri beraberinde getirdiğini belirterek, “Bu uygulamaların en adil şekilde tezahürü için mücadele vereceğiz” dedi.
"VATANDAŞIN MAĞDURUİYET YAŞAMAMASI İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ"
Vatandaşlara seslenen Çalıksoy, “Talas Belediyesi tarafından, mahallemizle ilgili hayata geçirileceğini bildiğimiz revizyon imar planına dair, haklı olarak çeşitli endişeler taşıdığınızı biliyoruz. Elbetteki imar, bir beldenin gelişmesi için önemli bir uygulamadır. Ancak önemli olan bu uygulamanın hakkaniyet içerisinde yapılmasını sağlamaktır. Biz, Talas İYİ Parti olarak Başakpınarlı hemşehrilerimizin, yapılacak olan imar uygulamasından en ufak şekilde mağduriyet yaşamaması için, teknik ve yasal olarak gereken öneri ve takipleri yapacağımızı saygı ile ilan ederiz. Biz, bu imar planında nimet ve külfette dengeyi en iyi şekilde tesis edecek olan uygulamaların hayata geçirilmesi için bütün gayretimizle gereken her şeyi yapacağız. Bu uygulamaların en adil şekilde tezahürü için İmar Kanununun 18. maddesinin icra edilmesini sağlamak yönünde mücadele vereceğiz. Hemşehrilerimiz rahat ve müsterih olsunlar” şeklinde konuştu.