Büyükşehir, Şeker'de 5 dükkan satacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi'nde bulunan 5 adet dükkanı açık teklif usulü ile satacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Büyükşehir, Şeker'de 5 dükkan satacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendine ait olan Şeker Mahallesi'nde bulunan 10859 ada 15 parselde bulunan 1-2-3-4-5 no’lu  5 adet dükkan 15/08/2023 Salı günü saat 14.00’da Belediye Encümen Salonunda yapılacak olan ihale ile satacak. Satışa sunulacak 5 adet dükkânın beher adedinin muhammen bedeli 4.000.000,00-TL olup, geçici teminatı ise 120.000,00-TL’dir. Satışa sunulacak dükkânların beher adedinin yüzölçümleri zemin 50 m2, asmakat 30 m2 olmak üzere toplam 80 m2’dir. 

İhale katılımcılarından istenecek belgeler,
Gerçek kişilerde ikametgâh ilmühaberi ve noter tasdikli imza beyannamesi (üzerinde imza örneklerinin bulunduğu yeni alınan T.C. Kimlik Kartı, Pasaport vb. resmi kimliklerin ibrazı halinde imza beyannamesi istenmeyecektir.), tüzel kişilerde ise bağlı oldukları oda kaydı.
Tüzel kişiliklerde noter tasdikli imza sirküleri, vekaleten katılınması halinde noter tasdikli vekaletname.
2886 sayılı kanundan dolayı ihaleye katılmama cezası almadığına dair yazılı taahhütname. Geçici Teminat makbuzu veya teminat mektubu veya Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler. Şartname bedeli 1.000,00.-TL olup, bu bedelin yatırıldığına dair Belediye makbuzunun ibraz edilmesi. Ortak girişim olması halinde, Ortak Girişim Beyannamesi (Ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri için (a), (b), (ç) bentlerinde belirtilen belgelerin verilmesi gerekmektedir.)
Konu ile ilgili ihale şartnamesi ve ekleri, Belediye Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü’nden temin edilebilir.
Son müracaat tarihi 15/08/2023 Salı günü ihale saatinden evvel olup, müracaatlar Belediyemiz Gelir Şube Müdürlüğü’ne yapılacaktır. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ilan.gov.tr'de yer alan ilanı için TIKLAYINIZ