Büyükşehir Belediyesine böyle seslendi: Krizi yönetemiyorsunuz

Büyükşehir Belediyesine böyle seslendi: Krizi yönetemiyorsunuz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Koronavirüsle mücadelede toplu taşıma araçlarına yönelik yapılan düzenlemeler, yasaklar bir türlü hayata geçirilemiyor. Kayseri'de ortaya çıkan manzara yine vürüse yani tehlikeye davetiye çıkarıyor.
İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, toplu taşıma araçlarında ortaya çıkan ve önlenemeyen tehlikeye dikkat çekerek, Büyükşehir Belediyesine seslendi: Krizi yönetemiyorsunuz. 
Kenanoğlu, tramvaydaki yoğunluğu da paylşarak, "Ayakta yolcu binmesin anonsuna rağmen saat 19.22 Tranvay görüntümüz sosyal mesafe olmadığı gibi araç tıklım tıklım. 
Vatandaşa niye biniyorsun diye soruyorum, son 3 gelen araca binemedim sabaha kadar mı bekleyeceğim? Ulaşım AŞ elimizde yeteri kadar vagon var, bekleme zaman aralığını kısaltın. Her 3 veya 5 dakikada araç gelirse bu sıkışıklık olmaz.
Raylı sistem güzergahında oturanlar yine şanslı. 
Halk otobüsü mahalllelere 30 dakikada bir sefer var, otobüse binemezse bir yarım saat daha bekleyecek. Denetim yapılıyor, denetim yapan erkân da çok kalabalık ve sosyal mesafe yine yok. Vatandaş tedbir ve geçimin arasında kalmış. Keşke 10 gün yasak gelse gelebilse söylenecek söz kriz yönetemiyorsunuz."