Büyükkılıç ve Tamer'i kızdıran olay! 'Yemezler, yemezler, yemeyecekler…'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, yurt tartışmaları ile ilgili olarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte Tamer ve Büyükkılıç'ın yurt savunması...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyükkılıç ve Tamer'i kızdıran olay! 'Yemezler, yemezler, yemeyecekler…'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yurt tartışmaları sürerken Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, ülkede böyle bir sorunun olmadığını savundu. “Kayseri’de böyle bir sorun yok, olamaz” diyen Başkan Büyükkılıç, “Birileri çıkmış yurt konusunu istismar ediyor. Bu millet diyor ki yemezler, yemezler diyor, yemezler…” ifadelerini kullandı. 
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de yine yurt sorunu olduğuna dair ortaya çıkan tepkilere ve eylemlere atıfta bulunarak, provokasyon olarak nitelendirdi.  “Yurt polemiği ortaya çıktı” diyen Tamer, Büyükkılıç’ın “yemezler” sözünü hatırlatarak, “Yemeyecekler. Bu milleti kandıramayacaklar” dedi.
“RECEP TAYYİP ERDOĞAN GÜMDÜR GÜMBÜR BU ÜLKENİN BAŞINDA OLACAK”
Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda partisinin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kimsenin kesemeyeceğini dile getiren Milletvekili Tamer, “Bu milleti kandıramayacaksınız. Bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesemeyeceksiniz.  Ne kadar algı yaparsanız yapın, başaramayacaksınız. Allah, onu başımızdan eksik etmesin. Recep Tayyip Erdoğan gümdür gümbür bu ülkenin başında olacak, olmaya da devam edecek” şeklinde konuştu.