Büyükkılıç ve Çopuroğlu, Soylu'yla ne konuştu?

Son günlerde suç örgütü lideri Sedat Peker'in hakkında iddiaları nedeniyle gündemden düşmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya partisinden sahip çıkılmadığı iddiaları dillendirilirken, Çopuroğlu ve Büyükkılıç, Ankara temaslarında Bakan Soylu ile bir süre görüşüp, o ana dair fotoğraf paylaştılar. Başkan Büyükkılıç, Bakan Soylu paylaşımında 'Kayserimize çok selamları var' dedi. Çopuroğlu ise 'Rabbim yardımcısı olsun inşallah' ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç ve Çopuroğlu, Soylu'yla ne konuştu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’nin gerçekleştirdiği genişletilmiş il başkanları toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve partinin İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, son günlerde hakkındaki iddialar nedeniyle gündemden düşmeyen isim İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir süre görüştüler.

BÜYÜKKILIÇ VE ÇOPUROĞLU'DAN SOYLU PAYLAŞIMLARI

Büyükkılıç, “Kayserimize çok selamları var” açıklaması yaptı. Başkan Büyükkılıç, “147. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile sohbet ettik. Kayserimize çok selamları var” mesajı paylaşırken, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise “Genişletilmiş İl Başkanları toplantımız İçin bulunduğumuz salonda İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile sohbet ettik. Rabbim yardımcısı olsun inşallah” ifadelerini kullandı.