Büyükkılıç, Tomarza esnafını ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretlerine Tomarza ile devam etti. Başkan Büyükkılıç, burada esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde.

Büyükkılıç, Tomarza esnafını ziyaret etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlçe ziyaretlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çerezlik kabak çekirdeği ve doğal taşı ile tanınan Tomarza ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

İlçe ziyaretinde Başkan Büyükkılıç’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, AK Parti Tomarza İlçe Başkanı Erhan Şahin, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nurettin Kocabay eşlik etti.

Büyükkılıç, Tomarza esnafını ziyaret etti

Büyükkılıç, ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Büyükkılıç, talepleri de bizzat dinleyerek esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Tomarza ilçesi ziyaretini değerlendiren Büyükkılıç, “Güzel ilçemiz Tomarza’nın gönlü güzel kadirşinas esnaflarını ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Bizleri her zaman güler yüzleriyle bağrına basan Dadaloğlu’nun torunlarına yürekten teşekkür ederim” dedi.

Büyükkılıç, Tomarza esnafını ziyaret etti

Tomarzalı esnaf ve vatandaşlar da ziyaretleri, ilgi, alaka ve hizmetlerinden dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ettiler.