Büyükkılıç'tan OSB hamlesi! Kavgalı tarafları bir araya getirdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesinde iki gün süren hareketliliğin ve yoğun trafiğin nedeni belli oldu.

Büyükkılıç'tan OSB hamlesi! Kavgalı tarafları bir araya getirdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesinde iki gündür özelikle akşam saatlerinde ortaya çıkan hareketliliğin nedeni belli oldu. OSB'de birbirlerine karşı kılıçları çeken isimler biraraya geldi. Bakanlık tarafından 3 ay görevden uzaklaştırılan Tahir Nursaçan ile olası seçimde karşısına rakip olarak çıkması beklenen Bekir Kiracıoğlu, önceki seçimdeki rakibi Ahmet Hilmi Kürtüncü bir araya geldi. Buluşmada Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci ile Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy da yer aldı. Özellikle Cumhur İttifakı taraflarını karşı karşıya getiren OSB'deki tartışmaların bu girişimle sonlanıp, sonlanmayacağı merak konusu oldu.

BÜYÜKKILIÇ: ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANIMIZ TAHİR NURSAÇAN! 

Buluşmayla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise şu ifadeleri kullandı: 

Kayseri Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Büyüksimitçi, Kayseri Ticaret Odası Başkanımız Ömer Gülsoy, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi önceki dönem Başkanı Tahir Nursaçan, iş adamlarımız Ahmet Hilmi Kürtüncü ve Bekir Kiracıoğlu ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Biz Kayserimizi seviyoruz, daha da iyi noktalara gelmesi için el birliği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanayinin ve ticaretin kalbi olan Kayserimizde her zaman sanayicilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Her şey Kayseri için...

Büyükkılıç'ın, 3 ay süreyle geçici olarak görevden alındığı belirtilen Tahir Nursaçan ile ilgili "önceki dönem Başkanımız" ifadelerini kullanması ise akıllarda soru işareti bıraktı.