Büyükkılıç'tan Kayseri'ye havalı müjde!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserililere müjdeyi verdi. Bakın Kayseri'ye ne yapılacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Büyükkılıç'tan Kayseri'ye havalı müjde!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri eski havalimanı binası için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Hem Kayseri’nin hem de çevre illerin önemli bir ihtiyacını giderecek olarak pahada ağır yükte hafif ürünlerin taşınmasında yoğun olarak kullanılan Uluslararası Hava Kargo Merkezi artık Kayseri’de olacak.

Kayseri’ye Uluslararası Hava Kargo Merkezi kurulacağının müjdesi Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç verdi.  Açılacak merkezin, kentin, ticaret ve ihracat hayatına canlılık getireceğini ve yeni ticari ürünlerine ortaya çıkmasını sağlayacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç, birçok kıymetli ürünün artık Kayseri’den dünyaya taşınacağını da sözlerinde ekledi. 

Büyükkılıç'tan Kayseri'ye havalı müjde!

'Şehrimizin ticaret ve ihracat hayatına canlılık getirecek'

Büyükkılıç açıklamasında, “Hemşehrilerime müjde. Kayseri’miz, Uluslararası Hava Kargo Merkezi oluyor.  Eski havalimanı binamız, bölgenin hava ticaret merkezi olacak. Kayseri merkezli 200 km yarıçapındaki çevre illeri de kapsayacak şekilde Orta Anadolu’nun uluslararası hava kargo merkezi artık Kayseri olacak. 

Özellikle pahada ağır yükte hafif ürünlerin taşınmasında yoğun olarak kullanılan hava kargo, şehrimizin ticaret ve ihracat hayatına canlılık getirecek ve yeni ticari ürünlerin ortaya çıkmasını sağlayacak.

Taze çiçekten mücevhere, teknolojik ürünlerden makine parçalarına kadar birçok kıymetli ürün artık Kayseri’den dünyaya taşınacak! Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.