Büyükkılıç'tan, CHP'yi kızdıracak açıklama! !

Başkan Memduh Büyükkılıç'tan, CHP cephesini kızdıracak çıkış...

Büyükkılıç'tan, CHP'yi kızdıracak açıklama! !
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bünyan' da 31 Mart yerel seçimleri öncesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde şehitlikteki programa katılan CHP Bünyan İlçe Başkanı Okan Marzıoğlu ile Bünyan CHP Belediye Başkan adayı Mustafa Navruz, kendilerine hakarette bulunup, darp ettiği iddiasıyla 15 Temmuz şehidi Cennet Yiğit'in babası Yahya Kemal Yiğit'le mahkemelik oldular. Bünyan Adliyesi'nde görülen 4. duruşma sonrasında dava sonuçlandı.
MAHKEME 'HAKARET' SUÇUNDAN CEZA VERDİ!
Cuma günü görülen Mahkemede Yahya Kemal Yiğit'e 109 gün hapis cezası verildi. Hapis cezası daha sonra 2 bin 180 TL para cezasına çevrildi. Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından Parti binasında basın açıklaması  yapan AK Parti  İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Yahya Kemal Yiğit’in avukatı Ramazan Bedir, bu para cezasını il teşkilatı olarak kendilerinin karşılayacağını dile getirdi.
BÜYÜKKILIÇ: CHP ŞAŞIRTMADI
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ortaya çıkan bu tablonun ardından CHP'ye tepki gösterdi. AK Parti'nin mahkemenin verdiği para cezasını karşılandığına dair yapılan  haberi paylaşan Büyükkılıç, "Ülkeye hainlik edenlere vermediği tepkiyi şehit babasına veren CHP şaşırtmadı. Şehidimiz Cennet Yiğit’in babasına açtığı davayı kazanmışlar.
Fakat şehitlerimizin emaneti olan ailelerini AK Parti teşkilatımız ve biz asla yanlız bırakmayacağız" dedi.