Büyükkılıç'tan 6 ilçeye müjde

AK Parti 8. Olağan Sarız İlçe Kongresi'ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, altı ilçe için müjde verdi. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde.

Büyükkılıç'tan 6 ilçeye müjde
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti 8. Olağan Sarız İlçe Kongresi’ne katıldı. Kongrede konuşan Başkan Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi yönetimine geldiklerinde 6 ilçede doğal gaz bulunmadığını ve kendilerinin de söz konusu 6 ilçeye doğal gaz getireceklerini söylediklerini paylaştı. Büyükkılıç kasım ayının onundan sonra doğal gazın Sarız ve Pınarbaşı’ya geleceği bilgisini doğal gaz firmasının yetkilisinin kendilerine bildirdiğini duyurdu. Büyükkılıç, gönül insanlarından oluştuğunu ifade ettiği Sarız’a doğal gazın hayırlı olmasını temenni etti. 

Büyükkılıç'tan 6 ilçeye müjde

‘Hizmetlerimiz devam edecek’

Büyükkılıç, belediye hizmetlerine yönelik konuşmasında, hizmetlerin devam edeceğini vurgulayarak, “Hizmetlerimiz devam edecek. Burada değerli ilçe başkalarımızla el ele vermek suretiyle hizmetlerin devamını sağlayacağız. Çünkü biz ayrıştırmayız. Biz ötekileştirmeyiz, bize yakışmaz. 16 ilçemizi de bağrımıza basıyoruz, Sarız’ımızı da Pınarbaşı’mızı da ya da Yahyalı’mızı da Yeşilhisar’ımızı da. O açıdan insanı yaşat ki devlet yaşasın. Bunu söyleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Onun yol arkadaşı olmak ne güzel bir duygu ya Rabbi. Ne büyük mutluluk ya Rabbi. Mazlum insanların sesi olan, dünya 5’ten büyüktür diye haykıran böyle bir liderle olmak bize yetmez mi?” diye konuştu.

Büyükkılıç'tan 6 ilçeye müjde

Kendilerinin şikâyet makamı olmadığını dile getiren Büyükkılıç, icraat makamı olduklarını belirtti ve hangi kırsalda eksik varsa gidermeye, destek vermeye devam edeceklerini paylaştı. İnancın çok kıymetli olduğunu aktaran Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu ülkeye hizmet etmeye inandıklarını ve başarı sağladıklarını sözlerine ekledi. 

Büyükkılıç'tan 6 ilçeye müjde

Kongreyi muhteşem bir topluluk olarak niteleyen Büyükkılıç, konuşmasında hangi ilçeye, hangi kongreye gitseler gümbür gümbür olduklarını ve kenetlenme yaşandığını belirtti.

Başkan Büyükkılıç, güven tazeleyerek yeniden AK Parti Sarız İlçe Başkanı seçilen Hulusi Kara’yı tebrik etti, başarı ve kolaylık temennisinde bulundu.