Büyükkılıç müjdeyi verdi

Büyükkılıç, Kayserispor maçına gidecek olan büyükşehir personeline 26 Mayıs Perşembe günü izin verildiğinin müjdesini verdi.

Büyükkılıç müjdeyi verdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor maçına gidecek olan büyükşehir personeline 26 Mayıs Perşembe günü izin verildiğinin müjdesini verdi.

Taraftar desteğine büyük önem veren başkan Büyükkılıç, “Kupa finalinde şehrimizin takımı Kayserispor’u yalnız bırakmak istemeyen Büyükşehir Belediyemiz ve şirketlerimiz bünyesindeki personelimize 26 Mayıs Perşembe günü idari izin veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, final maçında Passolig kartı olup da maça gitmek isteyen hiç kimsenin Kayseri’de kalmayacağını belirterek, “Passolig kartı olup maça gitmek isteyen hiç kimse Kayseri’de kalmaz, maça kesin götürürüz. Biz bir oldukça, beraber oldukça, el ele verdikçe bu şehrin gücüne güç katar. Taraftarımızın yeter ki Passolig kartı olsun ve taraftarımız ‘ben maça gideceğim’ desin, o bizim başımızın tacıdır, biz onu İstanbul’a ulaştırır, birlikte maçı takip ederiz” diye açıklamada bulunmuştu.