Büyük hayal kırıklığı yaşattı!

Kayserispor'da işler iyiye gitmiyor. Devre arasında Frosinone'den kiralanan Mehdi Bourabia'dan patlama bekleniyor. Sarı-Kırmızılı takımla çıktığı 7 maçta, sadece Beşiktaş karşısında istekli olduğu gözlenen Faslı oyuncunun Adana Demirspor müsabakasındaki performansı merak ediliyor. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haber bülteninde...

Büyük hayal kırıklığı yaşattı!

Kayserispor’un devre arasında yaptığı transferler arasında yer alan Mehdi Bourabia, beklentilere yanıt veremiyor.

Sarı-Kırmızılı forma ile ilk çıktığı Beşiktaş maçında etkili bir futbol ortaya koyan Faslı, sonrasında oynadığı karşılaşmalarda hayal kırıklığı yaşattı. Hatayspor maçında muhteşem bir gol atan, onun dışında çok fazla sorumluluk almadığı gözlenen Mehdi Bourabia’dan patlama bekleniyor.

Daha önce Konyaspor forması da giyen Bourabia, Kayserispor’da kiralık olarak forma giyiyor. Takıma uyum sağlayamadığı dikkatlerden kaçmayan Faslı, oynadığı 7 maçın biri dışında tamamında şans buldu. Yüksek teknik kapasitesi ve güçlü fiziğiyle transferin gözde ismi olan Mehdi'ya Kartal'nı yokluğunda daha çok iş düşüyor. Bonservisi alınması düşünülen Mehdi Bourabia’nın performansına göre hareket edeceği öğrenildi. Faslının, Adana Demirspor maçında sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor. 

Büyük hayal kırıklığı yaşattı!