Bürüngüz: Kayseri'de belediyeler sınıfta kalmıştır!

İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı Mahmut Bürüngüz, 'Son yerel seçimlerin üzerinden 2 yıldan fazla bir zaman geçmiş olmasına rağmen Kayseri'deki belediyeler, yapılması gereken rutin belediyecilik hizmetlerinde dahi başarısız olmuştur' dedi.

Bürüngüz: Kayseri'de belediyeler sınıfta kalmıştır!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

"Her yerel seçim öncesi abartılı ve halktan kopuk vaatlerle Kayserili hemşehrilerimizden oy isteyenler, seçildikten sonra yine her zamanki gibi vaatlerini ve halkı unutmuş görünüyorlar. Rutin belediyecilik hizmetlerinden biri olan ulaşımda dahi Kayseri Büyükşehir Belediyesi yeterli hizmeti verememektedir." ifadelerini kullanan İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı Mahmut Bürüngüz, "Doğrusu en temel hizmeti bile vermekten aciz bir belediyecilik anlayışına sahip olanlardan yüksek bir performans ve kaliteli hizmet beklemek de tam manasıyla hayalcilik olur.
İşte bu salgın dönemindeki durumu hepimiz, tüm Kayserililer yakından gözlemleme fırsatı bulduk. Bu gibi zamanlarda ne yapıldığıdır esas önemli olan. Kağıt üzerine yazmakla olmuyor bu işler. Öte yandan Ankara ve İstanbul Büyükşehir belediyerimizin performansı ve halk odaklı yaptığı faydalı hizmetler de ortada.
İnanıyoruz ki; bu mukayese imkânı bir sonraki seçimde Kayserili seçmenleri de Millet İttifakı adaylarını destekleyerek hak ettikleri hizmeti alabilme kararı noktasında etkileyecektir.
Değişim ve dönüşüm yerelde başlar. Millet ittifakı belediyeleri bu değişimi ve dönüşümü başlatmış durumdadır. Kayseri’deki belediyecilik anlayışının hali ortadadır.
Değişim ve dönüşümden bir sonraki seçimlerde Kayseri de nasibini alacaktır.
Millet İttifakı belediyeciliği şehrimize de iyi gelecek."  şeklinde konuştu.