Bürüngüz: İlçelere toplu ulaşım zulüm düzeyinde!

İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı Mahmut Bürüngüz, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımda sınıfta kaldığını söyledi

Bürüngüz: İlçelere toplu ulaşım zulüm düzeyinde!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyükşehir Yasası'nın değişmesiyle birlikte ilçelerin aldığı yatırım ve hizmet kalitesinin azaldığını ifade eden İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı Mahmut Bürüngüz, "Kalitenin düştüğü belediye hizmetlerinin başında ise ulaşım gelmektedir" diye konuştu. 

Açıklamasında "Bugün ilkokul çocuklarının okul servisinde kullanılan modeldeki araçlarla ilçelere ulaşım sağlanmaktadır" diyen Bürüngüz, "Toplu taşıma kullanan Kayserililer için bu durum ulaşımdan ziyade bir işkenceye dönüşmektedir.
İlçelere giden  'büyükşehir' amblemli araçlar keyfî uygulamalarda bulunmakta, ulaşım saatleri düzenli uygulanmamaktadır. En temel hizmet noktası olan ulaşımda dahi Kayseri Büyükşehir Belediyesi sınıfta kalmıştır.
Nüfusu Kayseri'den kat kat fazla olan şehirlerde ulaşım problemsiz ve konforlu şekilde sağlanmaktayken son seçimde Cumhur ittifakının en çok oy aldığı büyükşehirlerden olan Kayseri'de ulaşım yetersiz, pahalı ve konforsuz sekilde ısrarla sürdürülmektedir. İlçelere toplu ulaşım zulüm düzeyinde kötü niteliktedir.
Büyükşehir belediyesine çağrımız; ilçelere olan ulaşımın gözden geçirilmesi ve düzeltilmesidir."  şekilinde konuştu. 
" ULAŞIM HEM KALİTESİZ HEM PAHALI" 
Ulaşımım pahalı olduğunu da dile getiren Bürüngüz, şu ifadeleri kullandı: Ulaşımdaki pahalılığı da hatırlatmak isteriz.
Önümüzdeki yerel seçimlerde Millet İttifakı olarak Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlerimizdeki hizmetleri Kayseri'mize de getirmek için çalışmaktayız. Kayserili hemşehrilerimiz de Millet İttifakı belediyelerinin icraatlarını takip etmekte ve yerel seçimlerde emaneti;  Kayseri ilçe ve büyükşehir belediyelerinin yönetimini Millet İttifakına vermek için gün saymaktadır. Bünyan ilçemiz özelinde de ulaşım pahalı ve  yetersizdir. Hemşehrilerimizin beklentisi de bu durumun bir an önce düzeltilmesidir.
İYİ Parti Bünyan İlçe Teşkilatı olarak hemşehrilerimizin taleplerini dile getiriyoruz, getirmeye devam edeceğiz"