Burak Yılmaz o oyuncuya şans tanıyacak! Son Dakika Spor Haberleri

Anadolu derbisinde nefesler tutuldu. Kayserispor ile Konyaspor arasındaki kritik mücadele saat 19:00'da start alacak. Hakem Halil Umut Meler'in düdük çalacağı zorlu doksan dakikada, VAR hakemi Serkan Tokat belirlendi. Teknik direktör Burak yılmaz'ın sahaya hangi oyuncuları ilk 11'de süreceği merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Burak Yılmaz o oyuncuya şans tanıyacak! Son Dakika Spor Haberleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Anadolu derbisinde nefesler tutuldu. Kayserispor ile Konyaspor saat 19:00’da karşı karşıya gelecek. Her iki takım açısından da son derece kritik olan bu maçı kazanan Süper Lig’de kalmayı garantileyecek. Beraberlik Kayserispor’a avantaj sağlarken, diğer maçların sonuçları devreye girecek.

VAR'da Serkan Tokat görev yapacak

Konyaspor açısından da önemi çok büyük olan bu maçta Konya temsilcisine beraberlik çok fazla yaramıyor. Konyaspor önümüzdeki hafta da Galatasaray ile karşılaşacak. Bu zorlu maçta hakem Halil Umut Meler görev yapacak. VAR hakemi de Serkan Tokat olarak açıklandı.

İşte Kayserispor'un muhtemel 11'i!

Teknik direktör Burak Yılmaz’ın sahaya Bilal Bayazit, Gökhan Sazdağı, Julian Jeanvier, Arif Kocaman, Lionel Carole, Boa Morte, Mehdi Bourabia, Kartal Kayra Yılmaz, Otabek Shukurov, Miguel Cardoso ve Duckens Nazon’u sürmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı takımda Ali Karimi ile Majid Hosseini sakatlıklarından ötürü Konyaspor maçında şans bulamayacak. Genç çalıştırıcının son haftalarda eleştiri oklarını üzerine çeken Dimitrios Kolovetsios'u yedeğe çekip, sakatlıktan kurtulan Gineli Julian Jeanvier'e şans vermesi bekleniyor. İlk yarıda Kayserispor, deplasmanda Konyaspor’a 2-0 yenilmişti. Bu maçta verilen her iki penaltı kararı da gündeme damgasını vurmuştu.

Kayserispor-Konyaspor maçıyla ilgili son dakika spor haberlerini Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinden takip edebilirsiniz...