Burak Yılmaz, neden küplere bindi? İşte olayın perde arkası

Kayserispor'da, Çaykur Rizespor maçında alınan sonuçtan ziyade teknik direktör Burak Yılmaz'ın Rize taraftarıyla tartışması gündem oldu. Genç çalıştırıcı kime neden kızdı? Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri haberinde...

Burak Yılmaz, neden küplere bindi? İşte olayın perde arkası
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz, neden küplere bindi?

Genç çalıştırıcı, Rize’de, neden rakip taraftarla tartıştı? Herkes bunun yanıtını arıyor. Burak Yılmaz'ın maç esnasında yaptığı tartışma gündeme oturdu. Sosyal medyada geniş yankı bulan bu olayın perde arkasında ne var?

Kayserispor, 5 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek adına deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu oldu. Burak Yılmaz ile mithiş bir çıkış yakalayan Sarı-Kırmızılı takım, acı bir fren yaparak 3 puanı Rize'de bıraktı. Maçtan ziyade genç teknik adamın kavgasını gündeme oturdu.

Burak Yılmaz, neden küplere bindi? İşte olayın perde arkası

'Benim futbolcuma kimse küfür edemez'

Kayserispor’a büyük bir ivme kazandıran Burak Yılmaz, 84’üncü dakikada kale arkasında bir taraftarla sözlü tartışmaya girdi. Yılmaz, adeta küplere bindi. Kayserispor’da kısa zamanda büyük başarılara imza atan Yılmaz, iddiaya göre yedek kulübünesin arkasında bulunan Rizesporlu bir taraftarın kaleci Bilal Bayazit’e küflettiğinden dolayı tepki gösterdiği öğrenildi. Burak Yılmaz’ın da bu durum karşısında büyük tepki gösterdiği iddia edildi. Yılmaz’ın, maç bitiminde yakın çevresine ‘Ben kendi oyuncuma küfür edilmesine asla tahammül edemem. Hiç kimse benim futbolcuma küfür edemez. Böyle bir terbiyesizliği asla kabul etmem. Bir daha böyle bir çirkinlik olursa yine tepkimi sert bir şekilde veririm’ dediği gelen bilgiler arasında yer aldı. Burak Yılmaz bu tartışma sonrasında maçın hakemi Burak Pakkan tarafından kırmızı kart gördü.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da, teknik direktör Burak Yılmaz’ın, kaleci Bilal’e küfür edilmesinden dolayı tepki verdiğini açıkladı.