Burak Yılmaz içini döktü!

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, 39. yaşını futbolcularla birlikte kutladı. Yılmaz, Kayserispor tesislerinde yapılan doğum günü kutlamasında oyunculara güven ve birlik mesajları verdi. Yılmaz, futbolcularına neler söyledi? Detaylar Kayseri Haberi'nde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Burak Yılmaz içini döktü!

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, 39. yaşını kutladı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da forma giyen ve A Milli Takım’da uzun yıllar gururla oynayan Yılmaz için Kayserispor tesislerinde pasta kesildi.

Burak Yılmaz içini döktü!

Burak Yılmaz: Bazen kalbimizi kırıyoruz, bunlar olacak

Kayserispor tesislerinde gerçekleştirilen doğum günü kutlamasında Burak Yılmaz, pasta kesimi öncesinde futbolcularla bir konuşma yaptı. Büyük bir aile olduklarının altını çizen Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: “Teşekkür ediyorum hepinize, burada sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir zevk. Ne kadar problemimiz olursa olsun, sizlerle bir yola çıkmak, sizlere güvenmek, sizlerin bana güvenmesi, bizlere güvenmesi benim için çok değerli. Yolumuz çok zorlu, ama ben önce size güveniyorum. Hepinize teşekkür ederim. Bazen kalbimizi kırıyoruz, bunlar olacak. Olmaya da devam edecek, biz bir aileyiz.”

Burak Yılmaz içini döktü!

Yılmaz’ın mesajı futbolcularını duygulandırdı

Yılmaz’ın bu samimi konuşması, bazı futbolcuların duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Birlik ve beraberlik mesajı sonrasında futbolcular alkışlayarak, hocalarının yeni yaşını kutladı.