Burak Yılmaz'dan dikkat çeken hamle!

Kayserispor Teknik direktörü Burak Yılmaz, ekibine yeni isimler dahil etti. Teknik ekipte toplamda 8 isim görev yapacak. Bu isimlerin arasında yabancı olmaması dikkatlerden kaçmadı. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Burak Yılmaz'dan dikkat çeken hamle!

Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz, kolları sıvadı. Genç çalıştırıcının yeni sezon için çalışma arkadaşları da belli oldu. Yılmaz'ın teknik ekipte toplamda 8 isim görev yapacak.

Tamamı Türk antrenör!

Kayserispor’da Burak Yılmaz, geçtiğimiz sezon VAr hakemlerine göndermede bulunarak 'Türk Hakem istiyorum' diye sert bir açıklama yapmıştı. Yılmaz, bu doğrultuda yabancı antrenör Hari Vukas ile de yolları ayırdı. Kısa bir Beşiktaş macerasının ardından Kayserispor'a gelen ve ateşten gömlek giyerek takımı kümede tutma başarısı sağlayan Yılmaz, yeni dönemde 8 yardımcıyla mesai yapacak. Bu isimlerin tamamının da Türk olması dikkatlerden kaçmadı.

Burak Yılmaz'dan dikkat çeken hamle!

Burak Yılmaz'ın ekibinde kimler var?

Kayserispor'da Burak Yılmaz'ın ekibinde kimler var? Taraftarlar, Yılmaz'ın yardımcılarını merak ediyor. Genç çalıştırıcının bu sezon yardımcılığını, Serhat Sütlü, Erkan Ferin, Hüseyin Çayır yapacak. Anıl Demirci Analiz antrenörü, Mehmet Bölükbaşı kaleci antrenörü olarak yapacak.

Burak Yılmaz'dan dikkat çeken hamle!

Diğer yandan Erdi Arslan ile Mustafa Cebel Torun da Atletik performans antrenörlüğü olarak Yılmaz'a yardım edecek isimler arasında yer aldı.