Burada ne yapılacak? Merak konusu oldu

Kayseri'nin Bünyan ilçesine bağlı Büyüktuzhisar Mahallesinde bulunan bölgede ne yapılacak. Belediye Başkanı Selahattin Metin ve beraberindekiler bölgede inceleme yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Burada ne yapılacak? Merak konusu oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde bulunan bölgede yapılacak çalışma merak konusu oldu. Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, İlçe Tarım Müdürü Zeki Büyüktanır, İYİ Parti Meclis Üyemiz Mahmut Arslan ve Mahalle Muhtarı Mehmet Çalış, Büyüktuzhisar Mahallesindeki bölgede inceleme yaptı.

Burada ne yapılacak? Merak konusu oldu

Sivri bölgesindeki elmalık, kirazlık ağaçlandırma bölgesinde yapılan inceleme sonrası bölgede nasıl bir planlamanın yapılacağı merak konusu oldu. Büyüktuzhisar Mahalle Muhtarı Mehmet Çalış, Sivri tepesinin konumuyla bölgede dikkat çeken bir yer olduğunu belirterek, 'Buranın gelişmesi için çabalıyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Burada insanların gelip gidecekleri, piknik yapacakları bir Mesire alanı oluşturma gayretimiz var. Eskiden burada bu yönde girişimler oldu. Ancak bakımsızlıktan, ilgisizlikten istenilen seviyeye ulaşılamadı. Biz bu güzel bölgenin yeniden değerlendirilip, elden geçirilip, insanların stres atacakları, ailece gelip dinlenecekleri, mangal yapacakları bir mekan haline dönüşmesini istiyoruz. Başkanımızda bölgede inceleme yaptı. İnşallah istediğimiz noktaya buralar gelir. İnsanların buraları, gelip görmesini istiyoruz' şeklinde konuştu. 

Burada ne yapılacak? Merak konusu oldu

Diğer yandan Başkan Selahattin Metin, Büyüktuzhisar Mahallesi'nde vatandaşlarla da bir araya geldi ve talepleri dinledi. Metin, mahalle ziyaretleri vesilesiyle vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi. 

Burada ne yapılacak? Merak konusu oldu

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, 'Hemşehrilerimizle her fırsatta bir araya geliyor, sohbet ediyor, talep ve isteklerini dinliyoruz. Bizi samimiyetle karşılayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı. 

Burada ne yapılacak? Merak konusu oldu