Burada işe girenlere bakın ne vaat ediliyor!

Kayseri'de faaliyet gösteren Sersim/Simfer şirketi ve Yuvam Sosyal Hizmetler Bakım Özel Eğitim Özel Sağlık Gıda firması eleman alımı yapacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Burada işe girenlere bakın ne vaat ediliyor!

Kayseri'de faaliyet gösteren Sersim/ Simfer şirketi ve Yuvam Sosyal Hizmetler Bakım Özel Eğitim Özel Sağlık Gıda firması elaman alımı yapacak.

Kayseri Serbest Bölgede faaliyetini sürdüren Sersim/ Simfer şirketi eleman alımı yapacak. Kadın ve erkek toplam 155 kişilik işçi alımı yapacak olan şirket 27.02.2024 Salı günü saat 13:30'da İşkur'da görüşme yapacak. Şirket mükemmel çalışan ödülü ve Ramazan ve Kurban Bayramları'nda prim, yakacak yardımı, eğitim yardımı, Ramazan iaşesi ve kreş yardımı gibi yan haklar veriyor.

Şirketin İşkur'da yayınlanan ilanı şu şekilde; "Serbest Bölge Sersim/ Simfer fabrikasında görevlendirilmek üzere; Vardiyalı ve mesaili sistemde çalışabilecek, erkek adaylar için Askerlik görevini yerine getirmiş, 20-45 yaş arasında, Pişirici ve Soğutucu Fabrikaları için kadın/erkek toplam 155 kişilik işçi alımı yapılacaktır. Görüşme 27.02.2024 Salı günü saat 13:30'da İşkur'da yapılacaktır.

Mükemmel çalışan ödülü; devamsızlık yapmayan, iş kazası kaydı olmayan, disiplin uyarısı veya cezası olmayan çalışanlar için her ay 1000 TL prim ödemesi yapılacaktır.

Yan haklar; 6 aylık çalışma süresini tamamlayanlar için Ramazan Bayramında 2000 TL prim, Kurban Bayramında 2000 TL prim, Kasım ayında 3000 TL yakacakyardımı, Eylül ayında eğitimine devam eden her çocuk için 1000 TL eğitim yardımı ve Ramazan iaşesi, kreş desteği sağlanmaktadır. Kayseri içi ve Develi/Bünyan ilçelerine servis vardır."

Burada işe girenlere bakın ne vaat ediliyor!

Yuvam Sosyal Hizmetler 20 kişi alacak

İşkur üzerinden ilan veren bir başka firma ise Yuvam Sosyal Hizmetler Bakım Özel Eğitim Özel Sağlık Gıda firması oldu. Yuvam Sosyal Hizmetler Bakım Özel Eğitim Özel Sağlık Gıda firmasının merkez ve şubelerinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki vasıflarda hasta ve yaşlı bakım 20 kişi- bay/bayan 25-45 yaş aralığında eleman alımı yapacak.

Burada işe girenlere bakın ne vaat ediliyor!