Bünyan'ın geçmişiyle geleceği burada buluşacak!

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Bünyan'ın geçmişi ile geleceğini buluşturacak projeyi tanıttı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Bünyan'ın geçmişiyle geleceği burada buluşacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Bünyan için çok önemsediğini belirttiği projeyi yayımladığı bir video ile tanıttı.

Bünyan'ın geçmişiyle geleceği burada buluşacak!

Hayırsever işadamı Nevzat Çakır tarafından yapılan bina içinde Bünyan’ın geçmişi ile geleceğini buluşturan bir müzenin de bulunacağını belirten Metin, ‘Bu bina Bünyan’ın geçmişiyle geleceğini buluşturacak olan bir bina. Çok önemsiyorum. Hayırsever iş adamımız Nevzat Çakır tarafından yapılmaktadır. Bu bina şu orta girişten itibaren sağ tarafı Bünyan Şehitler Müzesi; sol tarafı, Bünyan Müzesi ve üst katta da Bünyan Konukevi  olacak. Bünyan’da 25  civarında şehidimiz var. Şehitlerimizin anılarını, buralarda gelecek nesillerimize onları unutturmamak adına sergileyeceğiz, inşallah. Bünyan Müzemizde de Bünyan’ın kültürünü yansıtacağız. Geçmişten gelecek nesillere Bünyan’ın bütün değerleri, bütün kültür eserlerini burada inşallah sergileyeceğiz. Üst tarafı da konuk evi olarak planladık. Bu bina bittiğinde mükemmel bir bina olacak inşallah. Bünyan için burayı çok önemsiyorum.’ diye konuştu.