Bünyan'da yoğun mesai

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, ilçede ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Metin'in bugünkü durakları bakın nereler oldu? Detaylar Kayseri olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bünyan'da yoğun mesai

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Bünyan Belediye Başkanlığına seçilen Selahattin Metin, ilçede çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yapılması planlanan proje ve yatırımlar için görüşmelerini sürdüren Başkan Metin vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Bu çerçevede Metin yoğun bir pazar günü geçirdi. 

Bünyan'da yoğun mesai

İlk olarak Elbaşı Mahallesi’ne giden Metin, burada düğün merasimine katıldı. Genç çifte ve ailesine hayırlı olsun dileklerini ileten Metin, hediye de verdi. Ardından yine Elbaşı Mahallesi’nde bir asker uğurlama törenine katılan Metin, misafirperverliklerinden dolayı aileye teşekkür etti. 

Bünyan'da yoğun mesai

Elbaşı Mahallesi’nde bulunan Jandarma Karakol Komutanlığına da giden Metin, komutanlara çalışmalarında kolaylıklar diledi.  Ardından Akmescit Mahallesi’ne geçen Metin, bir taziye ziyaretinde bulundu. Metin son olarak ise Dağardı Mahallesi’nde bulunan 15 Temmuz Anıtı’nı ziyaret etti. 

Bünyan'da yoğun mesai

Diğer yandan Başkan Metin, geçtiğimiz günlerde yaşanan yağış ve fırtına nedeniyle ilçede hasar gören evlerde de incelemelerde bulundu. Metin, “İlçemizde geçtiğimiz günlerde meydana gelen fırtına ve yağış nedeniyle mağduriyet yaşanan mahallelerimizi ve bölgelerimizi ziyaret ettik. Hasar gören evleri inceleyerek mağduriyet yaşayan değerli hemşehrilerimizle bir araya gelip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.” dedi. 
 

Bünyan'da yoğun mesai