Bünyan'da neler oluyor?

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde son günlerde yaşanan olaylar paniğe neden olurken, 'Bünyan'da neler oluyor?' sorusunu akıllara getirdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bünyan'da neler oluyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde son günlerde yaşanan yangınlar vatandaşları tedirgin ediyor. Özellikle sıcaklıkların artması, vatandaşların ihmali ile yangınlar küçük büyük olmaksızın ilçede sık sık tekrarlanıyor. 

Bünyan'da neler oluyor?

İlçenin çeşitli bölgelerinde temmuz ve ağustos aylarında meydana gelen yangınlar, vatandaşları telaşlandırıyor. Son olarak ilçeye bağlı Sümer Mahallesi’nde yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 

Bünyan'da neler oluyor?

Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının ardından Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin açıklamalarda bulundu. Başkan Metin açıklamasında, “"Arsa sahiplerimize geçmiş olsun diliyor, tekrarının yaşanmaması için hemşehrilerimizi daha duyarlı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Bünyan'da neler oluyor?