Bünyan'da dikkat çeken gece mesaisi

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin'in gece mesaisi dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Bünyan'da dikkat çeken gece mesaisi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bünyan Belediye Başkanı seçilen Selahattin Metin’in gece mesaisi dikkat çekti. Metin dün gece ilçede bulunan Pınarbaşı mesire alanı ve Cam Teras bölgesini ziyaret ederek, buradaki vatandaşlarla görüştü vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Bünyan'da dikkat çeken gece mesaisi

Bünyan Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada Metin, " Sosyal belediyecilik anlayışımızla bütün hemşehrilerimizin hayatına dokunmaya devam ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizin dertlerinin odağındayız. Durmadan, yorulmadan hemşehrilerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz. Bu güzel, büyük aile Bünyanımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühün gururunu yaşamaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. " dedi.

Bünyan'da dikkat çeken gece mesaisi
Başkan Metin’in ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiği Bünyan Cam Teras son dönemde Kayseri’nin en çok ziyaret edilen mekanlarından biri olarak dikkat çekiyor.