Bünyan'da bayram temizliği

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde belediye ekipleri Ramazan Bayramı nedeniyle temizlik çalışması yaptı. Yapılan açıklamada, 'Mezarlıklar içerisinde kuruyan otlar, dikenler, atılan çöp ve katı atıklar temizlenerek bakımları yapılarak tüm tedbirler alındı' denildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bünyan'da bayram temizliği

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle temizlik çalışması yapıldı. Bünyan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Şehitlik başta olmak üzere ilçe genelinde mezarlıklarda Ramazan Bayramı hazırlığı yaptı.

Bünyan'da bayram temizliği

Ekipler, bakım, temizlik ağaç budama, çim ve yabani ot biçme çalışmaları yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, 'Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için çalışmalarımızı tamamladık. Arefe günü ve bayram süresince vatandaşlarımızın, herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için mezarlıklar içerisinde kuruyan otlar, dikenler, atılan çöp ve katı atıklar temizlenerek bakımları yapılarak tüm tedbirler alındı. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum' dedi. 

Bünyan'da bayram temizliğiBünyan'da bayram temizliği