Bünyan'da bayram coşkusu

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Program KAYMEK Kadın ve Gençlik Merkezi'nde yapıldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bünyan'da bayram coşkusu

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama programı gerçekleştirildi. Bu yıl 105'inci yılı kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Bünyan KAYMEK Kadın ve Gençlik Merkezi'nde kutlandı.

Bünyan'da bayram coşkusu

Kutlama programına k Bünyan İlçe Kaymakamı Turgut Gülen, Bünyan Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, ilçe ptorokolü ve vatandaşlar katıldı. 

Bünyan'da bayram coşkusu

Öğrenciler gösteirleriyle bayram coşkusunu yaşattı. Program sonrası açıklama yapan Bünyan Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, 'Kutsal vatan topraklarımızı düşman işgalinden kurtararak bizlere emanet eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve dualarla yâd ederken, aziz milletimizin ve yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum' dedi. 

Bünyan'da bayram coşkusuBünyan'da bayram coşkusuBünyan'da bayram coşkusu