Bünyan Belediyesi'nden dikkat çeken uygulama!

Bünyan Belediyesi Selahattin Metin'in başkan olmasının ardından dikkat çeken bir uygulamaya imza atıyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Bünyan Belediyesi'nden dikkat çeken uygulama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin ardından göreve gelen Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin dikkat çeken uygulamalara imza atıyor. Sık sık vatandaşlarla buluşan ve onların talep ve şikayetlerini dinleyen Metin, yeni bir uygulamaya imza atmaya hazırlanıyor.

Bünyan Belediyesi'nden dikkat çeken uygulama!

Metin, isteyen herkesin kendisine ulaşması, talep ve şikayetlerini iletmesi için Halk Günleri düzenliyor. Konuyla ilgili Bünyan Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından, ‘Haftanın her Salı günü vatandaşlarımızın taleplerine çözüm olmak için belediyemizde sizleri dinliyor, taleplerinize çözüm üretiyoruz. Haftanın diğer günlerinde Sevdamız Bünyan’a ve sizlerin talepleri için hizmet vermeye devam edeceğiz’ mesajı paylaşıldı.   

Bünyan Belediye Başkanı Metin, Topsöğüt Mahallesinde başlatılan çalışmaları da yerinde inceleyerek, ‘Köy-merkez gözetmeden vatandaş ayrımı yapmaksızın tüm Bünyan'ımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Değerli hemşehrilerimize samimi karşılamaları için teşekkür ediyorum’ dedi.