Bünyan Belediyesi'nden dikkat çeken çalışma

Bünyan Belediyesi Kurban Bayramı'nda atıklar nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Bünyan Belediyesi'nden dikkat çeken çalışma
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı’nda bir yanda vatandaşlar bayram heyecanını yaşarken, diğer yanda da görevliler vatandaşların ortaya çıkan atıklar nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklardan etkilenmemesi için yoğun mesai harcıyor.

Bünyan Belediyesi'nden dikkat çeken çalışma

Bünyan Belediyesi de atıklar konusunda oluşabilecek olumsuzlukları önlemek için çalışmalarını yoğunlaştırarak, çöp konteynerlerini temizleyerek, ilaçlama çalışmaları yaptı. Konuyla ilgili olarak Bünyan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ‘Ekiplerimiz tarafından Kurban Bayramı sonrası tüm mahallelerdeki atıklar toplandı, çöp konteynerleri yıkanarak dezenfekte edildi.

Bünyan Belediyesi ekiplerimiz Kurban Bayramı sonrası atık toplama noktalarına ve çöplere atılan atıkların kötü koku ve çevre kirliliğine sebebiyet vermemesi için konteynerleri yıkayarak, haşerelenme ve sineklenme sorununa karşı bakteri öldürücü ve koku giderici antibakteriyel ilaçlarla temizledi.’ ifadelerine yer verildi.