Bünyan Belediye Başkanı Özhaseki'ye ne gösterdi?

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Ankara'ya giderek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile görüştü. İşte ziyaretin nedeni...

Bünyan Belediye Başkanı Özhaseki'ye ne gösterdi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ziyaretle ilgiliolarak “Bünyan Belediye Başkanımız Özkan Altun ve İlçe Başkanımız Yıldıray Hakkı Koç ile #Bünyan’a değer katacak projeleri istişare ettik. Yeni hastane, ticaret merkezi, MYO, Bünyan Küçük Sanayi Sitesi ve millet bahçesi gibi birçok projeyi ele aldık. Rabbim neticelendirmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.


“İLETTİĞİMİZ KONULAR ÜZERİNDE HASSASİYETLE DURDU”
Başkan Özkan Altun da ziyaretle ilgili olarak, “AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ederek, teslim aşamasına gelen yeni Devlet Hastanemizin ilçemize kazandırılmasında verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimizi ilettik.  Ziyarette; yeni hastane, ticaret merkezi, Bünyan Küçük Sanayi Sitesi, MYO, kapalı pazar yeri, millet bahçesi, yeni adliye sarayı ile Bahçelik sulama projesi gibi devlet yatırımlarının da içinde bulunduğu bir çok hizmeti istişare ettik. Tamamladığımız yatırımlarımız, devam eden ve 2021 yılı için planladığımız projelerimiz ile kamu yatırımları üzerine kendilerine bilgi arz ettik. 
Sayın Bakanımız, her zaman olduğu gibi yine arz ettiğimiz tüm konuların üzerinde hassasiyetle durdular. İlçemize gösterdikleri yakın alaka ve verdikleri desteklerden ötürü kendilerine şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.