Bunu yaptı ve örnek oldu! Müdürlük tebrik etti

Kayseri'de faaliyet gösteren bir işletme aldığı notlarla Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerini sevindirdi. Müdürlük ekipleri, kontrolleri sırasında gördükleri bu manzaranın ardından 'Örnek işletme' paylaşımı yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bunu yaptı ve örnek oldu! Müdürlük tebrik etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye genelinde olduğu gibi Kayseri’de de şap hastalığına karşı baskın aşılama programı tüm hızıyla sürüyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından duyurulan ücretsiz aşılama programı ile şap hastalığı riskinin ortadan kaldırılması amaçlanıyor. Bu çerçevede Kayseri merkez ve ilçelerde de yürütülen program kapsamında ilk dozlar aşıların 31 Mart tarihine kadar tamamlanmış olması hedefleniyor. 

Bunu yaptı ve örnek oldu! Müdürlük tebrik etti

İlçe Müdürlüğü: Örnek işletmemizi tebrik ediyoruz

Melikgazi Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor. Şap mesaisinde ziyaret edilen işletmelerin biri ekipleri şaşırttı. Bu konuda işletme sahiplerinin tuttuğu şap aşılama kayıtları görevlileri sevindirdi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, 'Küçük aile işletmelerinde kayıt tutmak verimlilik ve sürdürülebilirlik açısından çok önemlidir. Melikgazi İlçemizde Baskın Şap aşılaması sırasında gördüğümüz kayıt tutan örnek işletmemizi tebrik ediyoruz.

İşte örnek gösterilen o kayıt...

Bunu yaptı ve örnek oldu! Müdürlük tebrik etti