Bugün Kayseri'de Tramvaylar ücretsiz olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor'a desteğini sürdürüyor. Başkan Büyükkılıç, bugün Kayserispor-Trabzonspor maçı öncesi karşılaşmaya gidecek taraftar için tramvayların ücretsiz olduğunu duyurdu. Peki Tramvay seferleri hangi saatler arasında ücretsiz olacak? Detaylar Kayseri Olay Haberinde...

Bugün Kayseri'de Tramvaylar ücretsiz olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'un, Trabzonspor ile karşılaşacağı maç öncesinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan ücretsiz ulaşım müjdesi geldi.

Kayserispor, süper ligde son 5 maçtır galip gelemiyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, taraftar desteğini arkasına alarak, üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını tamamlayan Kayserispor'da her şey galibiyetten yana kuruldu. Teknik direktör Burak yılmaz yönetiminde hazırlıklar tamamlandı ve maç saati bekleniyor.

Ücretsiz tramvaylardan kimler nasıl yararlanacak?

Başkan Büyükkılıç, Sarı-Kırmızılı takıma maddi ve manevi desteğini sürdürüyor. Başkan Büyükkılıç, bugün Kayserispor-Trabzonspor maçı öncesi karşılaşmaya gidecek taraftar için tramvayların ücretsiz olduğunu duyurdu. Peki Tramvay seferleri hangi saatler arasında ücretsiz olacak?

Bugün Kayseri'de Tramvaylar ücretsiz olacak!

Kayserispor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika bugün saat 19:00'da RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda başlayacak. Karşılaşmanın başlamasına 2 saat kala ücretsiz tramvay seferleri başlayacak. Saat 17:00'den, saat 22:30'a kadar maça gidip gelecek taraftar için tramvaylar ücretsiz olacak. Taraftar, passoligini göstererek, bu ücretsiz fırsattan yararlanabilecek.

Başkan Memduh Büyükkılıç, 'Bu akşam evimizde oynayacağımız Trabzonspor maçında şehrimizin gururu Kayserispor’umuza başarılar diliyor, tüm vatandaşlarımızı Kayserispor’umuzu desteklemeye davet ediyorum' ifadelerini kullandı.