Bu zam dar gelirli tiryakiyi üzecek! 50 gramı 110 TL oldu

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, zammı sosyal medya üzerinden duyurdu. Philip Morris grubu Marlboro Roll 50 tütününe zam yaptı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Bu zam dar gelirli tiryakiyi üzecek! 50 gramı 110 TL oldu

Geçtiğimiz aylarda sigara ürünlerine gelen zamların ardından, bu ay başında da sigara guruplarına zam haberleri gelmeye başladı. 

Zam haberini Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar sosyal medya hesabından duyurdu. Bu ay sigara guruplarından ilk zam haberi Philip Morris gurubundan geldi. Guruba ait özellikle dar gelirli tütün kullanıcısı vatandaşların tercih ettiği Marlboro Roll 50 sarmalık kıyılmış tütüne 10 TL zam geldi. 100 TL'den satılan Marlboro Roll 50 artık 110 TL'den satılıyor.

Bu ay ilk zammı yapan Philip Morris gurubu diğer ürünlerine ve diğer sigara guruplarının da zam yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

Diğer yandan en son geçtiğimiz eylül ayı başında PM, JTI, TT ve BAT sigara gurubunun ürünlerine zam gelmişti. TT sigara grubunun en pahalı sigarası 74 lira; en ucuzu ise 63 lira, BAT grubunda ise en pahalı sigara fiyatı 89, en ucuz sigara fiyatı ise 67 lira olurken JTI sigara grubunun pahalı sigarası 82; en düşük sigarası ise  67 TL ve PM sigara grubunun en pahalı sigarası 81 TL; en ucuzu ise 72 lira olmuştu.

Bu zam dar gelirli tiryakiyi üzecek! 50 gramı 110 TL oldu